Monday, January 27, 2014

Miks puhkus (või "puhkus") alati nii kiiresti läbi saab, sellest ma aru ei saa... Aga igatahes viimane päev siin ja homme lendan juba jälle tagasi. Vähemalt sain ma hunniku pilte ja videosid, mida nüüd hoolega kodus analüüsida. Praegu pole aega neid sortida, aga viskan Zinyst oma lemmikpildi üles, et blogi pikaaegset fotoikaldust leevendada. Tegelikult ma olen üsna hämmastunud, et Z kõigest kuu aja treeningu jooksul nii palju arenenud on - samas, arvestades et ta kokku on umbes 3 kuu jooksul sadulas käinud, siis üks kuu moodustab sellest lausa kolmandiku, nii et mitte väga vähe. Pilt pildiks, seal pole vb niiväga vahet näha (kui siis seda, et suviste piltidega võrreldes on ta vähe rohkem kontakti ja ülesmäge sõidetud), aga reaalselt ta tasakaal oli juba nüüd talvel alustades hulga parem sellest, millega suvel lõpetasin. Nii et noor hobune ikka areneb kogu aeg ja ei ole isegi vaja alati kõva trenni teha selleks, et paari kuu jooksul mingi edasiminek toimuks.

Üleval siis suvine pilt ja allpool nüüd talvine. Z muidugi näeb karvikuna veel oluliselt rohkem poni välja kui muidu ja natuke on talverasva kah omale kogunud. Taguotsalt kerkib tal väike "kühmuke" üles, suvisel pildil ei ole parasjagu võttenurga tõttu seda näha, aga tegelikult oli seal sama lugu. Loodan, et selja- ja nimmeosa arenemisega saab seda natuke paremaks muuta, kuigi eks see natuke ole tema kehaehituses ka kinni, sest on nähtav ka siis kui tagajalad väga korralikult keha alla astuvad. Võiks ka muidugi loota, et äkki kõrge taguots vihjab sellele, et ta kavatseb veel kasvada, aga noh.. see läheb sinna lollide lohutuse alla vist juba. :P


2 comments:

laura said...

Sinu istak on ka teise pildi peal palju ilusam. Oled sellega ka vaeva näinud? :)

Ingrid said...

Proovin parandada ikka, aga kahjuks mitte väga tulemuslikult :P, nii et siinkohal pigem tegu lihtsalt erinevate hetkedega.
Muidugi mida toorem hobune, seda rohkem üritan seal seljas lihtsalt olla ja mitte hobust segada, ning istak kipub alati sel puhul kehvem olema.