Tuesday, June 10, 2014

Nonii, ongi suuremad kohustused läbi selleks korraks ja suvi käes ning lennujaamas oodates on alati hea blogikokkuvõtet kirjutada ju.

Albatrossi suurele suvisele karjamaale saada oli päris keeruline, sest Kurtnasse on kokku sattunud hunnik suguruunasid ja neile mitte ei meeldi ühte karjamaad jagada, kui märad silmapiiril paistavad. Classicuga nad jagelesid eelmine aasta juba korralikult, aga tol ajal Albatross oli karjas pooleldi nagu uus ja pigem hoidis vajadusel eemale. See aasta nii lihtsalt ei läinud ja päris tõsise võimumängu tõttu tuli nad siiski mõlemad sealt ära vedada. Nüüd kaks nädalat hiljem viisin ta uuesti suurde karja ja niikaua kui keegi konkurentsi ei paku, tundub asi toimivat. Üleaiamärade vastu tunneb vahel natuke liigselt huvi, aga tal enda karjas on ka nüüd üks, keda valvata, ja teised ruunad käituvad õnneks nagu ruunad käituma peavad, nii et loodan, et asi sujub ja suve edenedes hormoonid ka rahunevad.



Piltide autoriks Kersti
 Myron kolis kah uude (vanasse) koju ja kuigi karja sisseelamine on tal vähe keeruline olnud, siis muidu tundub rahul olevat ja on igati mõnus endiselt. Eile tegimegi K-ga suure talliralli, külastasime kõik Harjumaa olulised hobused järgemööda läbi. :D Sealhulgas siis käisin Myronil ka külas ja temaga karjääris sulistamas ja muud nalja... Ja Albatrossist sai ka tänu sellele lõpuks ometi mõne pildi blogisse!

No comments: