Friday, January 25, 2013

See 10-päevane puhkus õigustas ennast ikka täitsa 100%-liselt, oli mõnus vaheldus koolile ning ka ratsutamise poole pealt on mul kohe motivatsioon mitmekordistunud. Sain väga mitmeid uusi ja asjalikke mõtteid ja ideid, mida Tartusse jõudes kohe Myroni peal katsetama hakkan! Võib-olla Albatrossi puhul ka, kui ta äkki kerget sammutrenni kannatab. Kusjuures nt ühe hobusega möödusid mu trennid Taanis just selliseid... väga klassikalisi põhimõtteid järgides ("klassikaline koolisõit" on muidugi ikka ja alati väga suhteline mõiste) - et rõhk ei olnud hobuse liikumisest maksimumi välja pressimises, vaid palju tööd tegime just sammus ja aeglases traavis, et tõesti iga sammus ja iga hobuse liigutust saaks võimalikult täpselt kontrollida. Ja KUI Albatrossiga üldse midagi teha saab, siis just sedalaadi asju.

Koostöö C-ga on selleks korraks kahjuks läbi, aga mul on superhea meel, et ikkagi saavutasime oma eesmärgid ja jõudsime sinna, kuhu vaja, kõigist raskustest hoolimata. Loodetavasti leiab ta nüüd endale vahva uue omaniku ja kodu. Kuna mul jaksu ja tahtmist praegu täitsa jagub ja uue poolaasta tunniplaan ka vähe lihtsam tundub olevat, siis isegi mõtlen hetkel C asemel kedagi teist leida tegelemiseks. Vahepeal arvasin, et puhkan väheke, aga... nüüd olen peaaegu ümber mõelnud. :D Aga midagi kindlalt veel ei tea - oleneb, kas ma leian mõne piisavalt mõnusa tegelase. :) Paar varianti nagu isegi tegelikult oli vahepeal, aga... we'll see about that.

Trennidest pean ka lähemas tulevikus mingi kokkuvõtte tegema, sest muidu ma lihtsalt unustan enamuse nendest geniaalselt lihtsatest, aga kasulikest ideedest ära. Aga... mitte täna siiski.

Ja ma tahtsin videot ka sheerida: mu suvine "Silmatera" - sai sellise hüüdnime, sest ta oli lihtsalt kõige armsam pisike täkuhakatis, ning täiesti probleemideta sõidetav, mis siis et tema väljaõpe piirdus eelmisel talvel 2-nädala pikkuse kauboitamisega - müüdi sügisel ära ja praeguse videoga võib juba küll teistegi südameid murda! http://www.youtube.com/watch?v=kYzLqtbYDVw
Kui ma ise paarkümmend cm lühem oleks, siis tema oleks vist küll minu dreamhorse. :)

2 comments:

Kristhel Vaht said...

woooh, see loomake selles videos on ikka aaaamazing! :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.