Wednesday, July 11, 2007

Tagasi Raikkülla

Laager sai läbi ja Albatross läks nüüd jälle mingiks ajaks Raikkülla, saab puhata ja karjamaal laiselda. Viimast trenni nägin ise ka, sammus ja traavis olid mõned vastuolud temal ja ratsanikul, galopp oli aga ilus. Ta on nüüd enam-vähem galopitõsted ka ära õppinud, ristlemine on ununenud, vahest juhtiv jalg läheb veel sassi (oh neid vanu rõõmsaid päevi, kus sai pool tundi vasakust jalast tõstet küsitud), aga muidu on tubli.

Homme lähen ise ka Raikkülla, siis teeme natuke trenni ehk ka juba uuesti. Täitsa juba igatsen teda. ;) Täna sain selle eest Aaniga trenni, pole sada aastat temaga sõitnud, aga meelde tuli küll, kui mõnus ta on.
Natuke kurb muidugi on, et Albatross suure osa suvest nii kaugel veedab, aga lohutan ennast sellega, et see on talle endale hea. Nagu pildi pealt näha, siis ega meil siin talle muud kui jooksukoplit pakkuda pole. Mõned rohuaiad on küll ka, aga sinna saavad mõneks tunniks päeval, enamus söögist ikka põhineb kuival heinal. Aga näha on, et elu karjamaal mõjub hästi, sest siin pildi peal on ta juba tükk maad kobedam kui suve algul, siis olid täitsa ribid näha. Pilt on muuseas Annika tehtud, aitäh talle.

2 comments:

Teelelele said...

Maruilus hobune on sul :)

Ingrid said...

Aitäh, minu arust ka. ;) Kuigi ega ta tegelikult minu oma ei ole, lihtsalt mul praegu ratsutamiseks ja niisama tegelemiseks-õpetamiseks.