Wednesday, January 19, 2011

Kuuldatavasti on Albatrossi jalg paistes ja isegi hoiab natuke, tõenäoliselt preist. Grrrrrrreat! Ja ma saan tema juurde alles umbes täpselt 11 päeva pärast. :| Õnneks ikka keegi viitsib ta eest natuke hoolitseda ja ehk ei lähe hullemaks. Ja eks siis tuleb jälle suur prei-tõrje-kuuritamine, kui tagasi jõuan.
Ma tõesti ei saa aru, mis jama selle preiga on see aasta.

Nagu kirjutasin, siis siiani käis Albatross natuke trennis, aga eks nüüd saab ikka jälle oma poolteist nädalat puhkust vähemalt välja näpistatud... Igatahes ta käis Annikese trennis ka ja tundus, et kõik jäid rahule, mis mu jaoks on muidugi väga tore uudis. Naljakas (aga positiivses mõttes!) oli lugeda, et Albatrossi oli raske galopist traavile saada, kuna ta koondas ennast lihtsalt nii kokku galopis, aga traavile ei jäänud. Hehe - ta ongi lihtsalt väga äss koondgalopis! :P Okei, kahjuks mitte päris nii, aga pmst ma kujutan ette küll, mida see umbes tähendada võis - nt kui enne on piisavalt tagant peale sõidetud, siis ta ei ole alati kindel, kas nüüd võib ikka traavi jääda, ning teeb küll vahel lihtsalt galoppi väiksemaks ja väiksemaks ja väiksemaks... Igatahes tore mu arust, et sellise trenni sai.

Ja nüüd kui Grete oma video üles pani, siis ma otsustasin ka taaskord, et hullult oleks ikka vaja videokaamerat ja muidugi kaamerameest, kes meid filmida viitsiks. Praegusel hetkel tundub video pealt nii lihtne vigu leida (võrreldes ise seljas istumisega) ja ka mõelda välja lahendusi nende parandamiseks. Ja see annaks võimaluse ka kõrvaltvaatajana nö iseenda treener olla (parema puudumisel). Ega ma ei tea muidugi - võib-olla kui ma näeks videol ennast, siis avastaks seal täpselt samu vigu,, mis seljas olles...? Aga tõenäoliselt siiski mitte. Nii palju kui ma mingeid lühikesi klippe kellelgi teha olen lasknud, siis hiljem vaadates olen ikka päris palju märganud asju, millele varem mõelnud polnud; ja vahel isegi väga üllatunud, sest arvasin, et näeme kõrvalt hoopis teistsugused välja.
Esialgu peab siiski digikaga hakkama saama, kuigi filmijat on ikkagi vaja. Äkki paneks isegi midagi internetti üles, sest teised näevad seda, mida ise ei näe - aga igaks juhuks ei julge lubada, mu suur kriitikatundlikkus vb ei kannataks seda välja. ;)

Vähemalt olen juba päris palju inspiratsiooni saanud jälle ratsutamiseks ja taaskord on sada asja, mida proovida ja katsetada tahaks. Positiiv.

6 comments:

Heli said...

Braunovidon on hea prei vastu. Kärnad tuleks mingi pehme salviga lahti leotada (helosan), eemaldada. Jalg kuivatada ja haavadele peale Braunovidon.
Sisaldab joodi, mida preipisik ei talu. Usu, head tulemused on!
Braunovidon on käsimüügist saadaval.

http://www.magnum.ee/cgi-bin/script/kaup?enable-zero=no&kaup=8945

Anonymous said...

jep, ma kasutan ka braunovidoni. lahti saab ju sooja veega ka leotada...

grete L.

Ingrid said...

Ok, aitäh teile. Tal nüüd juba tunduvalt parem, kui vahepeal oli, aga mõned kärnad ikka leiduvad. Ma tavaliselt pesen sooja vee ja antibakteriaalse shampooniga, sellega tulevad lahtised kärnad ilusti ära. Täna jõudsin esimest korda peale kolme nädalat talli ja esimene ports Braunovidoni läks juba peale kah. :) Vaatab, kuidas see meil mõjub.

Teelelele said...

saatsin sulle sinna g-maili aadressile meili, juhuks kui prei peaks väga hulluks minema :)

Grete L. said...

kaua sa muidu leotad, et need kärnad lahti tuleks? mul ei taha üldse tulla:(

Ingrid said...

Ei leota üldse kaua - natuke sooja vett peale, siis hõõrun shampooniga (suht õrnalt, aga piisavalt lahtised kärnad tulevad selle peale ära) ja siis loputamisega läheb ka natuke aega. Ma arvan, et kui selle peale kärn ära ei tule, siis on vara veel, alt katki vms.