Sunday, January 3, 2016

Carl Hester jagas oma FB-lehel pilti nende neljast GP-hobusest, kes uue aasta esimesel päeval koos maastikule läksid. See on lihtsalt nii vahva, et tahtsin kaaa jagada, mu päeva tegi kohe hommikul rõõmsaks. :) Minu poolest võiks see kamp oma olümpia- ja muud medalid kätte saada juba puhtalt seepärast, kui inimlikult nad oma hobustesse suhtuvad ja kui mõistlikud loomad nad neist on suutnud kasvatada - olen küll koolisõidusõber, aga teatud hetkedel ei suuda isegi mina aru saada, miks mingit esijalgade loopimist ja muid trikke peaks koolisõiduhobuse puhul olulisemaks pidama kui tema võimet ja valmisolekut erinevates olukordades ratsanikuga lõdvestunult koostööd teha.

(https://www.facebook.com/www.carlhester.co.uk/photos/a.322923057821153.79032.322739367839522/855089571271163/?type=3&theater)

2 comments:

Fotostuudio Tallinnas said...

Väga lahedad pildid ;)

Anonymous said...

Paneb mõtlema, kui kiirelt on saanud kunagisest normaalsusest midagi erakordset. Koolisõiduhobused olid kunagi enam-vähem kõik sõjaväehobused ja pidid isegi olümpial takistusi ületama enne skeemitamist. C.Hesteri pilt ei oleks toona mingisugust kõmu tekitanud. Nüüd aga... Lugedes kommentaare toovad inimesed sellegi välja, et kõik on tavalises valjastuses.

Aga loomulikult on hea näha, et maailma tipus on ratsanik, kes näitab, et teisiti saab ka :) Et sporthobused ei pea olema režiimil boks-karussell-treening ning võivad ka koplis ja maastikul käia.