Saturday, October 29, 2011

Päris esimene võistlus!

Võib-olla mõni teine päev kirjutan veel natuke täpsemalt, aga täna ma ei saa lihtsalt jätta mainimata, et mul on ENDISELT maailma parim hobune! :) Nimelt võtsime täna ette teekonna Ihastesse, kus toimusid Albatrossi esimesed päris võistlused (sest 2 tallisisest võistlust, kus aegade jooksul oleme osalenud, ju ei loe).
Misiganes üllatusi ma tänasest päevast ei oodanud - alates sellest, et Albatross ei lähe treilerisse ja me üldse kohale ei jõua ning lõpetades sellega, et ta keset maneeži hirmunult ringi piilub ja üheski suunas liikuda ei julge - siis üllatused oli ainult positiivsed ja ma ei jõua oma vahvat Albatrossi ära kiita.

Sõitsime kahte skeemi, ABC1-2 ja ABC2-2, tulemuseks 68,2% ja 71,9% ning vastavalt teine ja esimene koht. Nagu... mis toimub? :D No olgu, mõnel ratsaliidu võistlusel ei oleks need skeemid kindlasti mitte nii palju punkte väärt olnud, aga esimese võistluse kohta oleks ma ilmselt ka 10% võrra madalamate tulemustega rahul olnud.

Kusjuures mul enne võistlusi oli isegi päris hea tunne, sest kolmapäevases trennis saime mõlemad skeemid täpselt nii ideaalselt läbi sõidetud, kui me hetkel kahekesi vähegi suutelised oleme. Aga loomulikult ei oleks ma ealeski uskunud, et ta võistlustele minnes sama nalja korrata otsustab. Ühesõnaga, ma ei leia rohkem sõnu tema kiitmiseks, söödan parem kuhjadega porgandit Albatrossile.

Ja teine võistlushobu Roosi esines ka üle ootuste hästi, arvestades seda, et ta on alla aasta sadulas olnud + minu ja tema koostöö piirdus umbes täpselt 5 trenniga kahe viimase nädala jooksul. Tema sai esimeses skeemis 67,4% (kolmas koht) ja teises skeemis 61,7% - see oli talle väheke raskem küll ja hobu oli väsinud ka juba. Aga suured kiitused Roosile samuti!

Päev läks vist korda küll... :)

5 comments:

Heli said...

Palju-palju õnne teile! Visadus viib sihile - usun sellese!

Anna Pindam said...

Õnnesoovid ka meie poolt, hästi kaunis tulemus:) Ma ikka veel võtan hoogu, et oma 4 aastast esimest skeemi sõitma viia...

Ingrid said...

Aitäh :)

Ma võtsin ise ka ju Albatrossiga ikka päris kaua hoogu, aga nüüd ei kahetse. Pigem natuke kauem oodata, kuni hobune võistlusteks valmis on, selle asemel, et liiga vara sinna trügida ning mõlemale osapoolele ainult negatiivset kogemust anda.

Piret said...

Nii tublid!!! :)))))) Palju õnne!

Ruudu said...

TUBLIIII!