Monday, March 12, 2012

Ja jälle on üks aasta möödas... Albatross oli kahe ja poole aastane, kui ta meile tuli (mulle ikka meeldib seda meelde tuletada) ja tänasest on ta kaheksa! Ja jätkuvalt teeb ta mul iga päeva toredamaks. :) Palju õnne sünnipäevaks, Albatross!

Albatross üritas vist iga hinna eest üksinda pildile jääda. :) Käroli tegi pilti.

Peab vist ka ära mainima, et nädalavahetusel võtsime oma teised võistlused ette - seekord kahevõistlus. Skeemi tahtsin sõita ja kuna ilma hüppamata seda teha ei saanud, siis ei jäänud muud üle. ;) Õnneks oli võimalus valida ülimadal 60 cm ja see ei käinud isegi Albatrossile üle jõu.

Mis koolisõitu puutus, siis... tegime mõlemad mõned vead (nagu mul skeemi ära unustamine, millest ma kohe üldse rääkida ei taha :D) ning Albatross oli võistluse ajal üsna pinges (kuigi soojendusel väga mõnus), aga kokkuvõttes jäin temaga rahule ikka. 66% oli tulemus ja kuna ta parkuuri ka ilusti läbi sõitis, siis saime ka seekord ühe sini-must-valge, aga see pole kuigi märkimisväärne, kuna selliseid, kes madala 85 cm-se parkuuri asemel VEEL madalama valisid, oli vähem kui ühel käel sõrmi. Aga tubli on ta sellegipoolest. Kuigi järjekordselt palju asju tuli mulle pähe ja märkasin, mida oleks kindlasti paremaks vaja saada. Võib-olla mõni teine päev neist täpsemalt...

2 comments:

Heli said...

Palju edu ja õnne teile mõlemale! Müts maha järjepidevus ees:)

Ingrid said...

Aitäh :) Ta on ikka täitsa järjepidevalt parim hobune küll, jah!