Thursday, October 11, 2007

Albatross on mõnus!

Eile käisime maastikul sõitmas, suht kehv ilm oli, kogu aeg kallas ja väga soe ka just polnud. Rada, mida me käisime, oli ka vee tõttu veidi kannatada saanud ja mõnest kohast üsna pehme. Ma polnud varem seal kandis käinud, igaljuhul ratsutasime Üksnurme hobuste karjamaast mööda, siis oli vahva vaadata, kuidas nad seal meie poole kappasid ja hirnusid. :)
Albatrossil oli kaks "kolli" ka teel, üheks osutus pardipaar, kes jõest järsku lendu tõusis ja teiseks oli heinarull, millest mööda galopeerisime. Naljakas küll, nagu ta poleks heinarulli näinud varem. :P Aga teisest rullist läks juba täitsa külma südamega mööda, kuigi ma igaks juhuks teiselt poolt ta rullist mööda juhtisin, vastasel juhul oleks ta ehmatamise korral seekord ulatunud tee peale hüpata.

Peale trenni, kuna ta oli suuresti vihmast märg, aga võib-olla ka natuke higine, viskasin teki ka pooleks tunniks peale. Vahepeal hõõrusin teki alt teda heinaga ka kuivemaks ja kui hiljem selle pealt ära võtsin, oli ta ainult õige natuke veel niiske, aga see talle kindlasti midagi hullu ei tee.

Otseloomulikult toimus "treikutrenn" ka täna, pisut tibutas siis küll veel, aga viitsisin ikka treiku tema jaoks lahti teha, seekord söötsin kaeraportsu talle siis nii, et esijalgadega seisis ta rambil, tagajalgadega maas, pea pidi natuke isegi treikusse sisse pistma (nii et mina sain olla treikus sees, vihma eest varjus :D). Sellega polnud küll mingit probleemi, aga samas nii kaugele saamisega pole kunagi olnudki. Eks näis, kuidas järgmine etapp läheb. ;)

No comments: