Tuesday, September 29, 2009

Saime vist terveks

Hea uudis on see, et Albatrossi kabi tundub nüüd taas korras olevat - hea, et õigel ajal märkasin, et väga hulluks ei jõudnud enne minna. Sidusin seda vahepeal kinni, et mustus sisse ei läheks ja ravisime veidi, aga Albatross oli juba järgmisel päeval uue hobuse Valhallaga mööda karjamaad ringi kablutanud, nii et see jalg talle eriti valu ei saanud teha. Vaatasin kordel ja isegi nüüd juba sõitsin pisut, tundub küll kõik korras. :)


Trennide koha pealt mõtlesin aga, et ma peaks vist natuke kauem ootama, enne kui uuesti blogin. Siis võib-olla on selgemini näha, kas midagi on paremaks läinud või mitte - see peaaegu iga trenni kirjeldamine tundub mu jaoks hetkel mõttetu, nagunii üks päev on parem ja teine päev halvem ja ma harjutan ühel perioodil ju suht sarnaseid asju...
Mingi aja jooksul ehk see muutub, nii et tõesti on igast päevast midagi põnevat kirjutada, aga hetkel proovin natuke pikemad vahed sisse jätta.

2 comments:

Egle said...

NÄUH! meie jaoks blogi ikka tihemini.. ära ise neid siis loe :D aga mina tahaks küll tihemini teada, millega tegelete.. Patsuta Albat minu poolt :)

Evely said...

Minu arust ka, nii hea on teada kuidas teil läheb ikka. :)
Aa ja siis oli mul üks küssa veel. :) vaata need valjad, kas need on alles ? ma tahaks nüüd proovida neid. :D nüüd on mul raha ja oleksin huvitatud.. :)