Thursday, December 31, 2009

Vanast aastast uude!

Mõtlesin, et oleks ka ehk tore möödunud aastast väike kokkuvõte teha. Proovisin meelde tuletada, mida head ja halba juhtus, mille üle ma õnnelik olen ja mida võib-olla natuke kahetsen...

Otsustasin aga, et seekord ei ole tähtis sellest kõigest kirjutada - sest on midagi, mis kõigist teistest selle aasta juhtumistest ja tegemistest nii palju olulisem on.

Inimesel peab alati olema unistusi - juba ainuüksi nende positiivsete mõtete pärast, mis need endaga kaasa toovad. Ma ei ole arvanud, et kõik unistused, eriti kõige suuremad ja ebareaalsemad, täituma peaks, sest kahjuks ei saa kunagi kõike, mida tahad... Ja need mõned (ma tegelikult ei tea, kas neid on palju või vähe - võib-olla rohkem, kui ma arvata oskan?), kelle kõigekõige suurem unistus on täitunud, võivad ennast maailma õnnelikemaks inimesteks pidada - sest mida veel üks inimene tahta võiks?

Nüüd, koos Albatrossiga, saan mina ka ennast nende hulka lugeda. Kuigi ma vahel tunnen, et ei oska piisavalt hästi ratsutada või oma hobuse eest piisavalt hoolt kanda (heaks ratsutajaks, heaks hobuseomanikuks saamine kuuluvad ka mu väikeste unistuste hulka :) ), siis need pisiasjad ei loe suures plaanis mitte midagi, sest see kõige tähtsam on mul olemas ning keegi ei saa seda enam ära võtta.

Ma ei tea, kas veel elus sellist asja ette tuleb, et niivõrd suur ja tähtis unistus tõepoolest täitub. Aga aastal 2009 see juhtus, seega pole isegi vaja küsida, kas tegemist oli imehea aastaga või mitte!

Head uut aastat kõigile Ingridi ja Albatrossi poolt! :)

5 comments:

Evely said...

Teile ka ! :)

Kerttu said...

Head uut aastat! : )

Anna Pindam said...

Head uut aastat!

Heli said...

Hea Ingrid! Minu arvamuse kohaselt ongi kõige tähtsam olla esmalt väga hea hobuseomanik ja alles seejärel väga hea ratsutaja:) Need kaks tegevust on kahtlemata ka omavahel seotud.
Palju põnevaid õppimis- ja õpetamishetki alanud aastal!

Kerttu said...

Hei!
Ma tegin endale ka blogi ja nüüd proovin järele, kuidas on olla blogipidaja.
See on selline vähe omamoodi, aga eks näis, kas sellel ka praegusel kujul tulevikku on või mis sellest üldse saab : )
Aga mõtlesin, et ütlen sulle ka. Ehk hakkab tulevikus huvi pakkuma.