Thursday, February 4, 2010

Vist natuke parem. Haaval oli koorik täna peal jälle, aga seda ära ei kiskunud, sest see on õhuke ja normaalne. Leotasin pehmemaks, ühest kohast tuli veel lahti.

Kuna mul midagi muud teha polnud, siis mässasin kapjadega natuke. Esijalad sain korda. Umbes kuu aega on viimasest korrast möödas, seega väga midagi polnudki vaja teha. Õrnalt ääred raspliga üle ja kiilu lõikasin pisut - ei julgenud eelmine kord väga palju õhemaks võtta ja siis jäid mõned nö taskud või lõhed sinna, nüüd peaks need ka enam-vähem korras olema. Sellist pudist osa peaaegu ei olnud, eelmine kord kraapides natuke tuli ikka. Päka juurest on kiil küll natuke pehmepoolne, aga mis seal ikka tahta, kui poolteist kuud järjest lumes seista (öiste vahepausidega tallis küll). Erinevalt eelmisest korrast võtsin ka päka juurest natuke lühemaks, sest sealt oli kabjasein mingi pool-kolmveerand cm pikem kui tald + isegi kiilust tundus pikem olevat... Loodan, et see toetuspunkti liiga palju varba poole ei vii.

Saate nüüd lisaks trennidele ka Albatrossi kapjade hingeeluga tuttavaks. :P Rohkem muidugi jälle mulle endale, et hiljem meelde tuletada.

No comments: