Monday, April 18, 2011

Lõvi

Täna oli päris tuuline ilm ning kui ma Albatrossiga talliuksest välja astusin, et ta karjamaale viia, veeres meie poole suure hooga üks suur must ümmargune lõvi. Vahemärkuseks nii palju, et mul on komme kõiki Albatrossile hirmsaid asju lõvideks nimetada - kes ikka igale lendavale/liikuvale/lehvivale erineva kuju ja erinevast materjalidest leiduvatele esemetele nimesid mõelda jaksab. Ühed lõvid kõik ju.
Igatahes tuulehoog vaibus, lõvi jäi otse meie nina all seisma ja Albatross ei teadnud, kuhu hüpata. Purises ja värises oma 4 jala peal otsustusvõimetult tükk aega (okei, tegelikult toimus kogu see lugu vaid mõne hetke jooksul, aga ikkagi). Ikka vägaväga hirmus oli. Kui ma lõvi õigetpidi maha panin, siis oli Albatross aga vähem kui 1 sekundi jooksul juba ninapidi seal sees. Loomulikult on peale trenni hobusel janu ja kust mujalt siis vett otsida, kui tuttavast karjamaa veeämbrist. :) Kes see siin neid lõvisid nägi?

3 comments:

Triin said...

like :)

Heli said...

Kohati tundub tõesti uskumatu, et nii suurel loomal jänese süda on:)

Ingrid said...

Albatrossi kiituseks tuleb tunnistada, et tegelikult on tal aastate jooksul ehmatamise ja ärajooksmise vahele arenenud üks meeldiv lisaetapp nimega "seisan korra ja mõtlen asja üle järgi". :)