Wednesday, January 11, 2012

Albatrossil nüüd jälle pikem puhkus.

Algas mu iga-aastane talvine taani puhkus ja kui väga lühidalt öelda, siis see on küll ÄÄRMISELT huvitavalt alanud. Õpin koolisõiduhobuseid western-stiilis saduldama, õpetajaks pesuehtne kauboi. :D Oii, ma peaks sellest kõigest kirjutama, mis ma mõne päevaga juurde olen õppinud, et kõik meelest ei läheks. Kirjutan üks päev kindlasti... ei tea veel ainult, millisesse blogisse. See on täiesti teine maailm, aga selline, kust võiks VÄGA palju õppida.

No ausalt, see ei ole (vähemalt siinsete suhteliselt temperamentsete hobustega) igapäevane nähtus, et 4 hobusega, kellest igaüks kandis inimest seljas esimest korda eelmisel nädalal, võib korraga maneežist välja piiramata alale ratsutama minna - olgu, peamiselt siiski väliplatsile, aga see oli samuti nende jaoks uus koht (ja värav oli lahti). Ja need 4 peaks teoreetiliselt kuuluma keerulisemate hobuste hulka, sest lihtsamad said juba suvel ju sadulasse. Ma ei oleks kunagi sellist asja julgenud teha enne... tänast.

5 comments:

Liis said...

Kus sa Taanis täpsemalt oled?

Ingrid said...

Seal, kus alati. :) Kui asukohta mõtled, siis see on Lollandi saarel - Kopenhaagenist max 150 km (täiesti umbes pakun praegu) lõuna pool.

Bertha said...

Kuidas sa said sinna? :P

Liis said...

Selge, selge. Mõtlesin jah asukohta, sest ise lennutan ennast nädala pärast Taani pikemaks ajaks (Kopenhagenist 50km aga teises suunas =)

Ingrid said...

Ma veetsin siin ühe aasta peale keskkooli lõpetamist ja peale seda olen ikka suvel ja talvel puhkuse ajal üritanud siin külas käia. Nii et tall on tuttav, lihtsalt selline treeningmeetod on uus, seda nad pole siin varem harrastanud.