Sunday, January 3, 2010

Lumiiiii

Kiire blogi, sest ma pean kohe-kohe jälle eksamiks õppima minema... aga sellegipoolest:

Ilus lumine ilm oli täna. :) Puhastasin Albatrossi ära ja mõtlesin, mida temaga teha, kui Nina pakkus, et ma läheks temaga kaasa põllule kappama. Mul ei olnud küll tuju jälle alla kukkuda (4 päeva puhanud metslasega maastikule?), AGA kuna üks mu uue aasta lubadustest oli muuta treeningplaani hobuse jaoks mitmekesisemaks, st lisaks ratsastamisele piisavalt maastiku-, kavaleti-, hüppetrenne, + vb veel midagi huvitavat, siis see oli esimene võimalus sellest kinni haarata, üksinda mulle väga tallist eemale ei meeldiks minna.

Albatross vahtis küll ringi palju ja puristas ärevalt iga natukese aja tagant, aga õnneks oli lumi vist liiga sügav, et ta mingeid erilisi trikke ette oleks jaksanud võtta. :D Kui ta äkitselt silmapiirile ilmuvat Regenbogenit nägi, siis tuli väike kitsekas, aga sügav lumi summutas selle kiiresti. Pärast galopile minnes sooritas ka ühe äkilise kiirenduse, aga üldiselt tegi Albatross mulle siiski kena sünnipäevakingituse mind mitte alla visates ning see lühike trenn sujus päris ilusasti.

Kui teise hobusega pärast platsile sõitma läksin, avastasin, et nüüd on natuke kõvaks läinud pinnas mõnest kohast, seega oligi Albatrossiga tark mõte põllule minna. :) Meil siin oli siiski väidetavalt 26 kraadi külma täna öösel ja üldse suht krõbe, mitte selline "soe" nagu kodust ära tulles Põhja-Eestis oli. Rada oli siiski sõidetav ja keskelt ka, ainult päris raja kõrval oli liiv pisut külmunud - ehk saan siiski homme natuke platsil midagi ette võtta.

Vähemalt siiani on minu uus aasta positiivselt sujunud ja mul on hea eelaimdus - sellest peab üks tore aasta tulema! Ma vähemalt väga loodan. :)

7 comments:

Anonymous said...

Ega vist polegi paremat sünnipäevakingitust südatalvel sündinud hobuhullule kui koos oma hobusega nautida kappamist läbi puhta ja koheva lumevahu.

Palju õnne sünnipäevaks ja palju selliseid ilusaid hetki teile kahele koos edaspidigi!

Emps

Helina said...

Palju õnne!! :)

Oo ja seal maastikul võis päris mõnus olla, eriti koheva paksu lume sees, ise käisin seal kappamas kui oli vaid äkki 1cm'ne lumekiht:P

Evely said...

Palju õnne veel kord ! :)

Jaa, maastikul on üli mõnus.
Oeh, teil ei vea, et niii palju külma, meil oli päeval -9 ja mul oli väga külm, :D Edu Teile,selle külmaga seal ! :)

Anna Pindam said...

Palju Õnne meie poolt ka!

Karin said...

Õnne tagantjärgi :) Kas Liis on ikka Regenbogeni omanik, kuidas tal läheb :)?

Ingrid said...

Aitäh kõigile :)

Liis on omanik jah.

Heli said...

Hilinenud õnnesoovid ka minu poolt! Ise eelistasin sel aastal veel suuski hobusele.

Igaks juhuks veel mainin, et Meegaste nimeline koht Puka lähistel on super-mõnus mäesuusa või lauatamiseks;-) Hea vaheldus!